24. 10. 2022

Petr Pavel prosí občany, aby zapomněli – Petr Pavel alias Pavel Pávek je bezpečnostní i morální hrozbou pro Česko

Od pádu komunistické diktatury uběhlo již 33 let, ale i v nadcházejících prezidentských volbách mají komunisté stále ještě mezi kandidáty důstojný podíl. Nejlepší šance prý má generál ve výslužbě Petr Pavel. Své členství v komunistické straně Pavel komentuje takto: „Členství v KSČ jsem vnímal ve svém prostředí jako normální věc a nijak jsem to tehdy neřešil. Dnes vím, že to byla chyba. A lituji toho.  Komunistický  režim byl zločinný“. Svůj výcvik na  komunistického  špióna hájí takto: „Nebyl jsem žádný
Bond, ale výsadkář průzkumník, který se plazil blátem, mrzl ve sněhu a připravoval se na vysazení v týlu nepřítele“ (zde).

Petr Pavel byl tedy podle vlastních slov léta členem zločinecké organizace KSČ a byl cvičen, aby škodil v týlu nepřítele, což znamená v týlu NATO. Dnes prosí slušné lidi o odpuštění a žádá je, aby ho ve státě, který je členem NATO, zvolili do nejvyšší státní funkce. Jeho omluvu, že byl příliš mladý, přijmout nelze, neboť většina lidí v jeho věku zločinnost komunistů jasně chápala, a mnozí v jeho věku byli dokonce vězněni. Pavel nebyl až tak malé dítě, bylo mu 28 let, když komunismus padnul.

Navíc Pavel ani nebyl tak naivní, jak tvrdí. Z KSČ vystoupil v prosinci 1989 (zde) – hned po pádu režimu. Během rozhovorů s novináři se podřekl, že on ani jeho otec, komunistický plukovník prý mu sloužící za vzor, v čistotu komunistického režimu nevěřili, neboť o otci říká, že „ideologii nežral“ a o sobě, že „věřil že se dá režim zevnitř změnit“ (zde). Takže Pavel předstíral loajalitu tenkrát nebo ji předstírá dnes, ale v každém případě je oportunista.

Ukazuje se, že Pavel lhal i o své práci v komunistické armádě. Sice měl škodit v týlu nepřítele, jak se podřekl, avšak zatajil, že nebyl školen na řadového agenta ale na vedoucího špionážní sítě v zemích NATO. Během přísně utajovaného kurzu Zpravodajské správy generálního štábu, který organizovala vojenská kontrarozvědka (VKR) spolu s StB, žil Petr Pavel pod krycím jménem Pavel Pávek. Pavel se dnes snaží vytvářet dojem, že byl jen formálním členem KSČ aby mohl sloužit vlasti, ale ukazuje se, že i v tom lhal, byl předsedou výboru základní organizace KSČ (zde).

VKR nebojovala jen proti NATO, ale i proti vlastním občanům jiných názorů. V armádě byli známí pod přezdívkou „kontráši“. Měl jsem možnost je poznat, když jsem sloužil v roce 1977 u žateckého tankového pluku. Sebevědomě se v civilním oděvu projížděli po základně v gazíku (což byl ruský Jeep) a budili bázeň. Když mě někdo udal, že jsem v rádiu poslouchal Hlas Ameriky, kontráši si mě předvolali k výslechu. Nedávno jsem si v Archivu bezpečnostních složek vyzvedl svůj svazek a zjistil jsem, že po skončení vojny obdržela StB mou složku od VKR.

Pavel pokračoval v rodinné tradici. Jeho otec Josef Pavel byl agentem VKR a působil jako zástupce náčelníka Západního vojenského okruhu. Syn Pavel nebyl jen předsedou komunistické organizace svého ročníku, ale byl i jeho velitelem, a v této funkci dokonce řídil kárná opatření proti svým kolegům, kteří se zdáli ideologicky pomýlení (zde). Jeho nevinnost je lež jako vše ostatní. Dnes kandiduje na prezidenta, ale v roce 2018 tvrdil, že kandidovat nebude (zde), takže i v tom lhal; tvrdil, že do politiky nechce, protože prý je „kontaminovaná“, takže jeho vstup do ní připomíná vtip o tchořovi, který si stěžuje na zápach.

Přes všechny lži, z kterých byl usvědčen, ohání se Pavel při svém tažení na Pražský hrad nejvíce „pravdou“. Stěžuje si, že lidé hodnotí politiky podle příliš nízké laťky, a prý „nemůže stačit, že někdo lže míň než ostatní" (zde). Slavnostně prohlašuje: „Mám ve zvyku držet slovo, a to stejné budu vyžadovat od všech politiků“ (zde). Svůj volební program shrnul Pavel absurdně do hesla „Vraťme Česku řád a klid". Nabízí se otázka, kam až se chce v české historii vrátit, aby kýženého klidu a řádu dosáhl. Pavel si neuvědomuje, že pořádek a klid na práci propagovali jak nacisté, tak komunisté. Jeho dobře střižený vous určitě působí impozantně na mnohé, ale víc na ty, které nebaví moc se hrabat v minulosti.

Pavel říká, že kdyby bylo na jeho minulosti cokoli diskvalifikujícího, těžko by si ho zástupci 30 zemí NATO zvolili za nejvyššího vojenského zástupce s přístupem k nejtajnějším plánům. Na funkci předsedy vojenského výboru NATO byl však vybrán pouze jako český představitel v NATO, který byl v letech 2012–2015 náčelníkem Generálního štábu České republiky, takže se předpokládalo, že byl prolustrován ve své zemi. Svým výcvikem na špióna proti NATO se určitě nepochlubil, a fakta o jeho minulosti začala pronikat na veřejnost nedávno. Pavla v Česku lustrovali pravděpodobně jeho kamarádi, a víme že dokonce i na postu českého prezidenta seděl, až do nedávné invaze na Ukrajinu, člověk loajální Rusku.

Pavel připomíná bývalého kmotra mafie, který po rozprášení místního klanu kandiduje na starostu s tím, že lituje svých mladických chyb. Kdo chce, mu samozřejmě odpustit může, ale on svou kajícnost měl projevit tak, že se nebude cpát dopředu, jak se cpal dříve. Jeho bývalý kolega Pavel Beneš, který se po pádu komunismu začal živit normálním životem, to vyjádřil rozumně: „Řekl jsem si, že nemám morální právo pokračovat, protože jsem byl připravován pro někoho jiného. Když jsem byl členem KSČ a byl na takto exponovaných místech, tak jsem neměl právo se někam cpát, abych získal kariéru“ (zde). Petr Pavel si však i po pádu zločinného režimu myslel, že mu náleží víc než ostatním.

Dáme-li otázky oportunismu a charakteru stranou, zůstává stále opravdové bezpečnostní riziko ve faktu, že Pavel i jeho rodina byli cvičeni na boj proti NATO. Pavel procházel brainwashingem od dětství a od 14 let byl ve vojenských školách. Vůbec není vyloučeno, že Petr Pavel dál pracuje pro své bývalé pány. Sice jsme viděli, že komunisté kolem nás byli spíš lidé oportunističtí a zbabělí, takže je pravděpodobnější, že Pavel bude raději sledovat pohodlnou kariéru politika v Česku než riskantní kariéru ruského špióna, ale hrozbou by mohla být jeho vydíratelnost.

Kandidát na prezidenta musí mít čistý trestní rejstřík. Bývalí členové zločineckých organizací by měli být apriorně diskvalifikováni. Lupič si může dlouholetým vězením vysloužit novou příležitost žít spořádaně, ale na ředitele banky se nehodí. Zrovna tak by neměl být bývalý komunistický špión, cvičený k boji proti demokratickým zemím i proti neposlušným spoluobčanům, kandidátem na post prezidenta.

Vzorem mládeži nebude člověk, který si u soudu ani nemůže stěžovat, že je v novinách označen za lháře a podvodníka. Vždyť sám veřejně prohlásil, že komunistický režim byl zločinný, a zároveň přiznal že mu chtěl sloužit. Sám přiznal že byl cvičen, aby organizaci NATO škodil, a zároveň se chlubí že v ní sloužil. Petr Pavel alias Pavel Pávek je bezpečnostní i morální hrozbou pro Česko. 

4 komentáře:

  1. ok, ale co je to zločinecká organizace?

    OdpovědětVymazat
  2. Každá organizace, která podporuje nenávist, násilí, terorismus apod.. Tzn.každá nacistická, neonacistická, komunistická a podobné ideologie.

    OdpovědětVymazat
  3. Základní Marxistická idea je zločinná v šíření třídní nenávisti a to k získání mocenské nadvlády JAKÝMIKOLI PROSTŘEDKY, tedy i nezákonnými a bez morálního zdůvodnění.

    OdpovědětVymazat